iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Er zijn geen kosten verbonden aan het betalen via iDEAL, alle klanten kunnen bij NΛS Jewelz gratis met iDEAL betalen.

Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via Internetbankieren onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid. Wel kunt u uw bestelling achteraf annuleren. Het aankoopbedrag word dan teruggestort op uw rekening.

Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL

Creditcard
Het is bij ons ook mogelijk om via uw creditcard te betalen (VISA / Mastercard ). Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde provider (Mollie). Bij iedere betaling wordt een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Als u betaalt met een creditcard dan wordt het te betalen bedrag op uw kaart gereserveerd en bij het verzenden van uw bestelling geboekt. Houd bij betaling met een creditcard het kaartnummer, de vervaldatum, uw naam (kaarthouder) en de controle cijfers bij de hand. Bij Visa en Mastercard/Eurocard zijn er 3 controle-cijfers op de achterkant van de creditcard te vinden.

PayPal
Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites zoals Marktplaats en eBay.

Kijk voor meer informatie op de website van PayPal