Veelgestelde vragen


Wat onderscheid NΛS Jewelz?
Wij willen ons onderscheiden door mooie, unieke, handgemaakte en kwalitatief goede sieraden aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede service van doorslaggevend belang is voor het slagen van een onderneming op korte maar zeker ook op lange termijn. Wij zullen dan ook ons uiterste best doen om van jou een tevreden klant te maken of jou als tevreden klant te behouden.

Kan ik mijn aankoop bij jullie ophalen?
Nee dit kan helaas niet. Wij hebben geen winkel waar je langs kunt komen en stellen enkel onze producten tentoon in deze webshop. Uit veiligheidsoverwegingen hebben we geen waardepapieren op ons bedrijfsadres.

Zit er garantie op de sieraden?
Op al onze sieraden zit 3 maanden garantie, tenzij anders aangegeven.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Omdat elk sieraad handgemaakt en op maat gemaakt wordt, duurt het even voordat deze klaar is. Over het algemeen houden wij een verzendtermijn van 3-5 dagen aan. Per artikel in de webshop kun je precies zien wat de verwachte levertijd is. Onze verzendingen vinden standaard plaats via PostNL brievenbuspost. Al onze pakjes passen door de brievenbus, je hoeft er dus nooit voor thuis te blijven (uitzonderingen daar gelaten).

Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?
De verzendkosten bedragen €3,95 per bestelling binnen Nederland. Boven de €65,00 wordt je pakketje gratis verzonden.

Verzending buiten Nederland?
Op dit moment verzenden wij enkel naar België. De verzendkosten bedragen €6,95 per bestelling. Naar alle andere Europese landen verzenden wij nóg niet. Wil jij toch een sieraad bij ons bestellen en laten verzenden naar een ander Europees land? Stuur ons dan een bericht naar info@nas-jewelz.com.

Kan mijn sieraad als cadeau worden verpakt?
Uiteraard! Sterker nog: alle sieraden worden standaard als cadeau verpakt in een mooi zakje of doosje met ons logo erop.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
We doen ons uiterste best om je goed te informeren over de sieraden door een uitgebreide product omschrijving, het vermelden van afmetingen en duidelijke foto’s. Al onze sieraden hebben daarnaast 14 dagen lang een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet helemaal tevreden? Dan mag je om welke reden dan ook na ontvangst de sieraden retourneren. Hierop bestaat één uitzonderingen: oorbellen. Helaas kunnen oorbellen niet retour worden gestuurd i.v.m. hygiëne risico. Dit geldt voor alle sieradenbedrijven of juweliers in Nederland, NΛS Jewelz volgt deze regels.

Hoe start ik de retour procedure?
1. Neem binnen 14 dagen na ontvangst van je sieraad contact op met info@nas-jewelz.com
Vermeld in je email:
– je naam
– het factuurnummer
– reden van retour (we vinden dit fijn om te horen zodat we wellicht wat kunnen verbeteren, dit is uiteraard niet verplicht).

2. Je ontvangt van ons hierop (vaak binnen 48 uur) een bericht per email.
Na dit bericht kan je de sieraden (binnen 21 dagen na ontvangst van je bestelling) ovv het factuurnummer terugsturen naar het volgende adres:
NΛS Jewelz
Händelhof 11
2402GT Alphen aan den Rijn

Elke retourzending zonder het factuurnummer zal door ons worden geweigerd. Wij kunnen nimmer aansprakelijk gesteld worden voor eventueel verlies van de zending. Alleen producten die ongebruikt en in de originele verpakking zitten zullen aan u gecrediteerd (binnen uiterlijk 30 dagen) worden.

3. De kosten van terugzending zijn voor jouw rekening en worden niet vergoed, tenzij de fout door ons is gemaakt. Als het pakje niet genoeg gefrankeerd (of ‘retour afzender’) is gegaan krijgen we van PostNL een administratieve boete die we aan jou doorbereken (en van het retourbedrag aftrekken). Het pakje kan met reguliere post retour worden gestuurd.

4. Maak je geen gebruik van de 100% tevredenheidsgarantie, dan is de koop 14 dagen na ontvangst van de sieraden definitief.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Ja, je kan je bestelling annuleren. Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleer je de bestelling, nadat deze aan je verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien NΛS Jewelz reeds een betaling van jou heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan je terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht.

Het zilver van mijn armband is donker van kleur geworden. Hoe zorg ik ervoor dat het weer gaat glimmen?
Het zilver is dan waarschijnlijk gaan oxideren, dit gebeurt wanneer een onderdeel van het zilver in aanraking komt met zuurstof. Door het regelmatig dragen van zilver kan het van kleur veranderen of er zelfs dof uit gaan zien. De oplossing is om te voorzichtig op te poetsen met een zacht zilverpoetsdoekje. Gebruik géén bijtende schoonmaakmiddelen of zilverpoets.

Het sieraad past niet, wat nu?
Dat is jammer, maar uiteraard geen probleem. We ruilen het sieraad kosteloos voor je om. We betalen nogmaals de verzendkosten voor het opnieuw versturen van het sieraad, het enige wat je zelf betaald zijn de kosten van de retourzending. Ongefrankeerde zendingen worden niet in behandeling genomen.