Trendkleuren 2020/2021

De nieuwe trendkleuren voor het komend seizoen zijn bekend! Pantone® voorspelt voor elk seizoen de wereldwijde kleurentrends voor bedrijven en adviseert over kleur in merkidentiteit en productontwikkeling. Over de hele wereld wordt Pantone® erkent als een toonaangevende bron van kleureninformatie via seizoen voorspellingen.

In 1963 bracht Pantone® een revolutie teweeg in de grafische industrie met een kleurrijk systeem, een innovatief hulpmiddel dat het mogelijk maakt om selectie kleuren te realiseren. De universele kleurentaal van Pantone® ondersteunt alle kleurbewuste industrieën.

Op het gebied van kleuren normen is Pantone® een wereldleider in de mode-industrie. De nieuwe fashion kleuren trends worden altijd gepresenteerd op de catwalk van London- en New York Fashion Week. Zo ook de trend kleuren van het huidige seizoen, herfst/winter 2020-2021. Omdat NΛS Jewelz er altijd naar streeft om de trends van vandaag en morgen op een creatieve en originele manier aan te bieden, laten wij bij het ontwerpen van onze sieraden de trendkleuren terugkomen.

Kleurenpalet herfst/winter 2020-2021

Basis kleuren herfst/winter 2020-2021